fredag 17 maj 2013

Uppstart!

Jaha...då sitter jag här med en blogg ändå då, tänkte nog att jag skulle vänta och köra igång en med eleverna nästa läsår men visst det är ju bra att börja med en själv först!

 Varit på ett möte med några eldsjälar idag - rektorer och itansvarig för området och så jag... Inser mer och mer att just nu känns det som om vi över lag i den kommunala skolan åker moped till månen eller springer benen av oss med fyrkantiga hjul eftersom vi inte har tid, ork eller pengar att stanna upp och fundera. Jag vill så oerhört mycket.....det finns ju en hel värld där ute och vet ni - den världen är faktiskt samma värld som skolan  men inte mycket smälter samman...

Alla drivkraftiga pedagoger som finns ute i vår verksamhet borde nätverka och jag tänker att jag har sådan oerhörd tur - jag har världen bästa utökade kollegium och det på facebook! Jag vet att det är många med mig som känner likadant!

Flippa klassrummet, bedömning för lärande, the big 5, IKT i undervisningen, Ipads i undervisningen är bara några fantastiska sidor!

Nu får jag fortsätta undersöka hur detta fungerar med att blogga då eftersom jag bara varit och byggt inne i vår skolportal tidigare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar